Založ si blog

Vesmír, Sloboda, Pravda, Zem.

Vesmír, nikto nepozná jeho začiatok ani koniec. Je to tak obrovský priestor , že samotné Slnko v ňom vypadá ako zrnko piesku. A tento obrovský priestor , alebo to nazveme lepšie. Tento domov planét,  má svoje pravidlá. Platia rovnako ako naša zemská gravitácia. Je jedno  či ste v Hong Kongu ,USA, Sydney či v Taliansku .Platí na nás istá sila, je jedno či sme biely, žltý alebo čierny. Tak isto ako na mňa , tak i na vás, platí jeden zákon. Zákon príťažlivosti. Tento zákon príťažlivosti nám zosiela to , čo chceme alebo presne to čo nechceme.Chyba je v tom že viac myslíme na to čo nechceme ako nato čo chceme.Príklad: Zas prídem neskoro. Nič nestíham. Nič sa mi nedarí všetko kazím. Toto sú tie príklady , ktoré nám z časti ovplyvňujú život. Ide to, že si priťahujeme do života to načo myslíme . Neustále vibrujeme   . Vysvetlím. ľudia sú naladený na istej frekvencii ,čo je i vedecky dokázané.  Ak sme naladený na zlej frekvencii, okamžite si začneme priťahovať veci ktoré súvisia so zlou frekvenciou. 

 Ste často nahnevaný? Nervozny? Nespokojný alebo smutný? Zmeňte to. Akonáhle ked sa začneme cítiť zle, vytvárame budúcnosť ktorá bude podobná týmto pocitom.A ked zažívame dobré pocity, vytvárame budúcnosť taktiež podobnú týmto dobrými pocitmi.  Veľa krát sa stáva že sa tá vec,ktorú chcete , sa už chystá zjaviť a zrazu si poviete ,nefunguje to. A presne to sa stane. Prestane to fungovať. Predstavte že vesmír  je váš džin. Poviete si napr. Chcem tento rok zarobiť viac peňazí. A vesmír odpovie. Tvoje pranie, je mi rozkazom. Funguje to fakt na všetko. No často krát len myšlienky a pocity nestačia . Musíme si to aj predstavovať. Predstavte si že za vami prišiel šéf a povedal vám že vám zvýši plat. Predstavte si to, verte tomu, vyšlete vesmíru myšlienku že toto chcete. A on to rád zariadi. Možno to bude trvať mesiac, rok.  Neprichádza to hned. Chce to celkom dosť času trpezlivosti a viery. Ten čas nám dáva na výber . Za ten čas kedy nám to bude vesmír zosielať máme možnosť si to rozmyslieť . Veľa krát si niečo želáme  , dostaneme to. Ale zistíme že to už vlastne nechceme. Preto to funguje s tým časom. Vesmír nám dáva na výber aby sme zistili čo vlastne chceme. Spýtajte sa samých seba čo chcete. Spýtajte čo skutočne chcete! A želajte si to. Musíte si žiadať veci ktoré chcete. Budte vdačný zato že vám ich vesmír zosiela. A na koniec, Naučte sa tieto veci prijať. Ked vás vaše vnútro niekam tiahne . Počúvnite ho. Funguje to i na lásku. Predstavte si vášho vysneného partnera/ku . Dokonale si ho v mysli zrealizujte . Predstavte si že ste spolu .  A skôr či neskôr príde. Je jedno ako , kde  alebo kedy. Proste to príde. No ak týmto veciam neveríte skúste to z niečim malým. Napríklad z kávou, z čokoládou. Alebo niečim podobným. Alebo osobu ktorú ste dlho nevideli. Predstavte si že ju stretnete . Verte tomu že ju stretnete. A tá osoba príde. Zákon príťažlivosti funguje stále. Tento proces poznajú už ľudia 2000 tisíc rokov. Poznal ho Einstein , Matka Tereza a podobne .   Každý človek sa narodil preto aby viedol šťastný bohatý a plnohodnotný život.  Využívajte vesmír vo svoj prospech. Myslite nato čo chcete. Nie nato čo nechcete. Uvidíte že sa vám zmení život k lepšiemu .

Sami sebou?

21.09.2013

Myslím si že každý si už raz položil otázku typu: Som sám sebou? Väčšina ľudí povie áno, a pritom sa správa tak falošne že sú z toho smutný. Robia veci ktoré potom ľutujú alebo ich robia proti srsti. Nevyjadria svoje názory a pritom po tichu protestujú. Hrajú sa na niečo iné pred ľudmi a v samote sú úplne iný ľudia . A má význam vôbec hrať sa na niečo čo [...]

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3363x
Priemerná čítanosť článkov: 1682x

Autor blogu

Kategórie